Ledarteam

Katalysators ledarteam består av följande personer.

Maria Cruz är medarbetare i Helsingborgs husförsamlingsnätverk men arbetar också som studieledare på Bibelskola nära. Maria gör också besök i olika sammanhang för att undervisa och träna.

Mail: maria@cruz.se
Rickard Cruz är teamledare i Helsingborgs husförsamlingsnätverk men reser också till olika platser för att undervisa, träna och uppmuntra lokala sammanhang. Rickard är författare till boken Middag med Jesus och skriver regelbundet på bloggen rickardcruz.se.

Mail: rickard@cruz.se
Håkan Hedlund (kassör) har under flera år arbetat med ett pionjärt församlingsarbete i Västerås. Håkan bor för närvarande i Aten i Grekland tillsammans med sin familj där de arbetar med att göra lärjungar bland olika folkgrupper.

Mail: hakan.m.hedlund@gmail.com
Charles Kridiotis bor i Stockholm men reser i hela Norden för att initiera och uppmuntra till rörelser av lärjungar till Jesus. Han har lång erfarenhet av att vägleda och coacha andra ledare. Charles är författare till boken Guds rike, lärjungaskap och enkla församlingar.

Mail: charles.kridiotis@gmail.com
Fredrik Lagerström bor i Halmstad och arbetar där med pionjärarbetet Med hjärta för Halmstad sedan ett antal år tillbaka. Fredrik arbetar också på ett nattcafé för hemlösa i Halmstad.

Mail: hjartahalmstad@gmail.com