Nationell ledarsamling 7-8 oktober

Allt fler enkla församlingar växer fram på olika platser. På sina håll växer även lokala nätverk av enkla församlingar fram. Gemensamt är visionen att få se en Jesusrörelse av lärjungar som gör lärjungar som blir ett redskap för att Guds rike ska få ta gestalt i alla tänkbara miljöer.

Nu skulle vi vilja bjuda in till en nationell ledarsamling för dig som är antingen ledare i någon form av enkel församling och/eller ledare i ett nätverk av enkla församlingar. Syftet är bland annat att:

  • Träffas för att lära känna varandra och odla vänskap för Guds rikes skull.
  • Dela erfarenheter med varandra.
  • Ta del av inspiration och undervisning.
  • Tillsammans hitta strategier lokalt, regionalt och nationellt.

När?

Start: Fredagen den 7 oktober kl 18:00

Slut: Lördagen den 8 oktober kl 21:00

Var?

Café Gårdhuset, Birger Jarlsgatan 66, Korskyrkan Stockholm

Kostnad?

Alla deltagare betalar en anmälningsavgift på 200 kr för att täcka lokalkostnad och fika. Måltiderna kommer att ske på restaurang och bekostas på egen hand. Varje deltagare ordnar själv med boende för övernattning.

Arrangemang?

Charles Kridiotis och Rickard Cruz är initiativtagare men vi hoppas att vi alla bidrar för att göra sammankomsten till ett betydelsefullt tillfälle.

Anmälan?

Anmäl dig i formuläret nedan och betala in 200 kr på BG 5106-4632 (Katalysator Sverige). Märk betalningen med ”ledarsamling” samt ditt namn. Anmälan är komplett när pengarna finns på kontot. Sista anmälningsdag är den 2 oktober.


Anmälan är stängd. Vid eventuella frågor går det bra att kontakta oss.


 

Ett svar på ”Nationell ledarsamling 7-8 oktober”

Lämna ett svar