SAVE THE DATE – Sommarläger för enkla församlingar 2022

SAVE THE DATE – Sommarläger för enkla församlingar 2022

Datum: 19/7-23/7 

Plats: Ralingsåsgården

Missa inte att planera in 2022 års sommarläger för enkla församlingar! Vi tror att detta läger kommer att bli ett härligt tillfälle att lära känna varandra, söka Gud tillsammans och uppmuntra varandra i efterföljelsen av Jesus. Lägret kommer att vara på Ralingsåsgården som ligger utanför Aneby på småländska höglandet tisdag 19 juli – lördag 23 juli 2022. Här finns plats för tält/husvagn eller logi i flerbäddsrum. Mer info om gården kan man hitta på www.ralingsasgarden.se

Lägret är för alla åldrar och vi kommer att ha gemensamma morgon- och kvällsamlingar med alla men även delar när vi är uppdelade i olika åldrar. Under dagarna kommer det också finnas mycket tid för gemenskap och andra aktiviteter. Det finns en badplats på gångavstånd där vi hoppas på fantastiskt badväder. Vi kommer hjälpas åt med praktiska saker som mat och städning, aktiviteter för barnen och annat innehåll i programmet. Framför allt tror vi att alla är viktiga i att få dela med sig av sina gåvor och erfarenheter. Kort sagt är detta ett läger vi gör tillsammans.

Vi är några stycken som håller i planeringen men för att lägret ska kunna bli av behöver vi bli fler som engagerar sig i olika delar av lägret. Vill du hjälpa till kan du kontakta Rebecka Everland (rebeckaeverland@gmail.com) eller Helena Cashin (helena.cashin@gmail.com). Gärna så snart som möjligt. Det vi behöver hjälp med är bland annat:

  • Planera, förbereda och samordna matlagning
  • Program och undervisning för barnen
  • Program och undervisning för ungdomarna
  • Program och undervisning för de vuxna
  • Delta i lovsångsteamet
  • Ordna gemensamma aktiviteter som femkamp och liknande
  • Andra praktiska förberedelser

Mer information om priser och hur man anmäler sig kommer snart.

Välkommen att vara med och engagera dig och bjud gärna in fler!

Arrangör: Katalysator Sverige

Lämna ett svar