Träningshelg i Jönköping

Jönköping cityGud har hos många väckt en längtan att få se en gräsrotsrörelse av lärjungar och enkla, missionella församlingar i Sverige. Delar du den längtan? Då tror vi att den här träningshelgen i Jönköping är för dig! Helgen kommer att vara ett tillfälle då man får utrustas praktiskt för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i människors hem eller på andra platser. Deltagarna på träningshelgen kommer tillsammans söka svar på frågor som: Vad säger Jesus om Guds rike? Vad säger Nya Testamentet om församlingen? Vad innebär det att göra lärjungar? Vad får missionsuppdraget för praktiska konsekvenser? Vad bör en församling göra när den möts? Talarna kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter men det bli också gott om tid för gemensamt bibelupptäckande, samtal, frågor och svar.

När?
Start: Fredagen den 25 september kl 18
Slut: Söndagen den 27 september kl 16

Vi kan av flera anledningar inte erbjuda plats om man bara har möjlighet att delta under delar av helgen.

Talare?
Charles Kridiotis – Maskrosnätverket i Stockholm
Rickard Cruz – Helsingborgs husförsamlingsnätverk

Plats?
Strandskolan, Kortebo gård 7, Jönköping

Boende?
Alla deltagare ordnar själva med boende.

Mat?
Enkelt fika ingår i avgiften för helgen. Övriga måltider står deltagarna för själva. Det kommer att finnas tid att äta lunch och middag på lördagen samt lunch på söndagen på restaurang.

Pris?
Deltagaravgiften är 300, 400 eller 500 kr och man väljer själv nivå. Den som har det tight ekonomiskt eller reser långt för att vara med väljer 300 kr. Den som har mer pengar att röra sig med väljer 500 kr.

Anmälan?
Man anmäler sig genom att fylla i anmälningsformuläret på nedan samt betala in deltagaravgiften på PG 51 53 39-0 (Helsingborgs husförsamlingsnätverk). Betalningen ska märkas med ”JKP” samt ditt namn. Sista anmälningsdag är den 21 september.

Välkommen!


Möjligheten att anmäla sig är stängd. Håll ögonen öppna för kommande träningshelger.

Lämna ett svar