Inställt Sommarläger 2020

På grund av den pågående pandemin och de rådande rekommendationerna kommer sommarlägret 2020 tyvärr att ställas in. Det är oerhört tråkigt när det är så många som med stor förväntan har sett fram emot årets läger.

Vi har dock redan bokat Ralingsåsgården under vecka 31 – 2021 för nästa års sommarläger. Boka in den veckan redan nu! Mer info kommer.

Om du har betalat in avgift för årets läger ber vi dig kontakta Håkan Hedlund (hakan.m.hedlund@gmail.com) så hjälper han dig att få tillbaka dina pengar. Om du har anmält dig men inte betalt behöver du inte göra någonting.

Vi vill också passa på att ge några andra tips:

  • Katalysators ledarnätverk finns till för människor som leder enkla församlingar, leder nätverk av enkla församlingar eller aktivt arbetar med att dela evangeliet, göra lärjungar och starta nya församlingar. För närvarande sker träffarna på Zoom. Hör av dig till Rickard Cruz (rickard@cruz.se) om du är intresserad av ledarnätverket.
  • Katalysator Onlineträning är en webbaserad träning som vi drar igång under hösten med fokus på att dela evangeliet, göra lärjungar och starta nya enkla församlingar. Håll utkik, mer info kommer inom kort!
  • 24-27 September ordnar vi en Lukas 10 satsning i Halmstad. Målet är både att få se Guds rike etableras i Halmstad och träna deltagarna i att be för behov, dela evangeliet och hitta fridens personer. Läs mer här.

Var gärna med och stötta Katalysators arbete genom att sätta in en gåva på Bankgiro: 5106-4632 eller varför inte bli månadsgivare. Då stöttar du arbetet med missionella initiativ, ledarnätverk och träning av nya arbetare för missionsuppdraget.

Till slut vill vi bara uppmuntra dig som läser det här att fortsätta sprida de goda nyheterna om Jesus och hans rike. Jesus är kung! Hjälp varandra och andra att följa honom! Tillsammans sträcker vi oss mot visionen om gemenskaper av lärjungar i varje stad, by, stadsdel och folkgrupp!

Lämna ett svar