Lukas 10 Halmstad – 24-27 september

I Lukasevangeliet – kapitel 10 sänder Jesus ut sina lärjungar till städer och byar för att predika och demonstrera Hans rike. Han ger dem instruktioner om att söka upp fridens personer och gemenskaper där man vill ta emot lärjungarna och stanna där för att sprida Guds rike.

Vi tror att vi behöver hjälpa varandra att börja tillämpa de här principerna i vår tid och i vår del av världen. Tänk om vi istället för att försöka ta människor till befintliga församlingar på allvar började ta Guds rike till människor! Tänk om vi skulle ägna oss ännu mer åt det uppdrag Jesus har gett oss: att gå ut och göra lärjungar, och tro att Jesus gör det han har lovat att göra: att bygga sin församling!

24-27 september kommer vi att ordna en missionssatsning i en stadsdel i Halmstad där vi tror att Gud har förberett något spännande. Det är en stadsdel som på flera sätt har stora behov, framförallt ett stort behov av de goda nyheterna om Jesus.

Under förmiddagarna kommer vi att ha undervisning och bön och på eftermiddagarna och kvällarna kommer vi att vara ute och möta människor på olika sätt, exempelvis genom att fylla behov, bjuda på fika eller mat, erbjuda förbön, dela evangeliet och söka efter fridens personer. Undervisningen kommer att handla om Guds rike, träning i att dela evangeliet och göra lärjungar, Lukas 10, enkla församlingar etc.

Lokalt kommer helgen att förberedas i bön och efter helgen kommer ett lokalt team att

fortsätta arbetet i området. Vi vill inte se evangelisation som en isolerad aktivitet utan som en del av en större vision där lärjungaträning, formande av nya församlingar och, på sikt, avskiljande av nya ledare, är den naturliga fortsättningen.

Ansvariga? Maria Cruz, Rickard Cruz, Erika Lagerström, Fredrik Lagerström och Joel Mörling. Vid frågor går det bra att maila till: morlingjoel@gmail.com

När? 24-27 september

Var? Halmstad

Kostnad? Alla som är med under helgen står för sina egna kostnader gällande resa och mat.

Boende? Alla är ansvariga för att ordna med eget boende. Hör av dig om du behöver tips!

Anmälan? Sista anmälningsdag är 13 september. Vi kan inte garantera att alla som anmäler sig får plats. Man anmäler sig här.


Kolla gärna vad tidigare deltagare vid Lukas 10 satsningar har att berätta.

Lämna ett svar