Online ledarskapsträning – Start 23 augusti 2021

20APRIL 2021

KATALYSATOR FRAMMARSCH

Be, plantera evangeliet, gör lärjungar, etablera församlingar och träna ledare.

Online Ledarskapsträning – Start: 23 aug 2021

Katalysators Ledarskapsträning är till för dig som aktivt gör lärjungar, leder en enkel församling eller nätverk av husförsamlingar och vill utvecklas som ledare. Syftet med denna träning är att forma ledare som multiplicerar lärjungar, enkla församlingar och sprider Guds Rike tillsammans med andra utifrån sina unika gåvor och talanger. 

Det går att delta i träningen själv eller tillsammans med någon mer. Målet är att alla deltagare kommer att omsätta träningens innehåll i praktisk handling.

Antal deltagare begränsas till 12 personer

Upplägg:

Åtta måndagskvällar en gång i månaden 18:00-20:30 med startdatum: 23 augusti 2021. Det kommer bli 4 gånger innan jul och 4 gånger efter julledighet med den 4 april 2022 som avslutningsdatum:

23 aug, 20 sep, 18 okt, 15 nov.

Julledighet

10 jan, 7 feb, 7 mars, 4 april.

Temat för de olika tillfällena (inte i ordning):

 • Ledarskapsgrunderna – Vad är ledarskap och att leda sig själv.
 • Din ledarstil – Relations och uppdragsorientering och beteende – Att leda andra.
 • Upptäcka och utveckla dina ledarskapsgåvor del1 – Den Helige Ande och dina andliga gåvor och gåvosammansättning; kraft, ord och kärleksgåvor och det ditt samhälle behöver.
 • Upptäcka och utveckla dina ledarskapsgåvor del 2 – Hur dina ledarskapsgåvor (naturliga förmågor, förvärvade kunskaper och andliga gåvor) fungera tillsammans kopplat till din personlighet och kallelse*; en känsla av bestämmelse.
 • Att bygga team för enkla församlingar och nätverk av enkla församlingar
 • Vision, inspiration, förändringsdynamik, och hur man får ägande.
 • Legitima och illegitima maktbaser, andlig auktoritet och konfliktlösning.
 • Ledarskap som multiplicerar lärjungar, ledare och församlingar.

* Kallelse – vi är alla kallade att följa Jesus. I den primära kallelsen har vi olika riktningar och gärningar i livet som Gud har förberett för oss att vandra i. Vi arbetar alla heltid för Herren oavsett om vi är en Efesierbrevet 4 tjänstegåva (APEST) till församling(ar) eller en lärjunge som jobbar i ett yrke och vittna för människor, lärjungar tränar andra och leder en husförsamling eller nätverk av husförsamlingar.

Onlineträningen sker genom:

 • Undervisning, samtal, interaktiva samtal i grupper, träning och bön vid träffarna på webben.
 • Praktiska och teoretiska uppgifter mellan de olika träffarna som förväntas att bli klara innan träffarna på webben.
 • Alla sessioner innehåller Q & A (frågor och svar).

Tekniska krav:

 • En inte alltför gammal dator med webbkamera
 • En stabil internetuppkoppling
 • Träffarna kommer att ske på Zoom och vi rekommenderar att man kopplar upp sig var för sig även om man är två eller fler som deltar från en plats eller sammanhang.

Pris:

600, 700, 800 eller 900 kr. Man väljer själv avgiften utifrån egna möjligheter. Avgiften betalas in på Katalysators bankgiro: 5106-4632

Ledare för denna kurs: Charles Kridiotis med gästledare.

Charles har stor erfarenhet inom ledarskap som arkitekt, församlings grundare, pastor och numera en av ledare för Katalysator Sverige. Charles har en magisterexamen i ”Intercultural Studies” från ”School of World Mission” (Fuller Theological Seminary) med fokus på Ledarskap och församlingsgrundande (1992). Han har tidigare undervisat om Ledarskap och Församlingsgrundande på bibelskolor och Teologiska Högskolor och har dessutom varit konferenstalare om ämnet ”ledarskap” i Sverige, Finland, och Norge bland annat. Han fungerar som mentor/rådgivare för ledare i enkel församlings sammanhang och har tidigare representerat ”Simple Church” i det nationella Församlingsgrundande Nätverket.

Charles har skrivit två handböcker – ”Ledaren – relationer och mentorskap” och ”Ledaren – vision och förändringsdynamik” och är författaren till boken, ”Guds Rike, Lärjungaskap och Enkla Församlingar.”

Charles är gift med Carolyn och de har 4 vuxna barn och ett barnbarn.

Sista anmälningsdag: 6 augusti 2021

Det är först till kvarn som gäller (med förutsättningen att du aktivt arbetar med att göra lärjungar och leder en enkel/husförsamling eller har tidigare lett en enkel/husförsamling och det är ditt syfte att göra det igen).

Anmälan sker här.

2 svar på ”Online ledarskapsträning – Start 23 augusti 2021”

  1. Hi Jimmy, The upcoming Leadership training for discipleship and simple church multiplication is in Swedish, not English. I am though doing an English version with 6 men in Finland that started last December and finishes in November. Unfortuanately it does not work for you to join that one at this late stage.

   There is a possibility that another English Leadership training will happen in the future.

   Or did you mean, do we have an English website? Well, the translation has been done and we will have it online after the summer.

   God bless!

Lämna ett svar