Sommarläger för enkla församlingar 2024

Nu finns det äntligen möjlighet att anmäla sig till 2024 års sommarläger för enkla församlingar! Lägret äger rum onsdag 17 juli – söndag 21 juli 2024 och kommer att vara på Ralingsåsgården, som ligger utanför Aneby på småländska höglandet,. 

Lägret är för de som finns i en husförsamling eller annan enkel församling och precis som tidigare år tror vi att detta läger kommer att bli ett härligt tillfälle för gemenskap, möjlighet att söka Gud tillsammans och uppmuntra varandra i efterföljelsen av Jesus och vi ser fram emot att ha riktigt roligt tillsammans. 

Lägret är för alla åldrar och vi kommer att ha gemensamma morgon- och kvällssamlingar med alla men även delar när vi är uppdelade i olika åldrar. Under dagarna kommer det också finnas mycket tid för gemenskap och andra aktiviteter. Vi kommer hjälpas åt med praktiska saker som mat och städning, aktiviteter för barnen och annat innehåll i programmet. Framför allt tror vi att alla är viktiga i att få dela med sig av sina gåvor och erfarenheter. Kort sagt är detta ett läger vi gör tillsammans. 

Det finns möjlighet att bo i tält/husvagn eller logi i flerbäddsrum. Kostnaden för lägret skiljer sig åt beroende på vilken boendeform man önskar. Mer info om Ralingsåsgården kan man hitta på www.ralingsasgarden.se 

Kostnad 

Boende i rum/stuga 

  • Vuxen (20+) – 1750 kr
  • Ungdom (13-19) – 1000 kr
  • Barn (4-12) – 700 kr
  • Barn (0-3) – Gratis 

Boende i husvagn eller tält med el 

  • 1100 kr per campingplats plus avgift för varje person enligt nedan
  • Vuxen (20+) – 950 kr
  • Ungdom (13-19) – 200 kr
  • Barn (4-12) – 200 kr
  • Barn (0-3) – Gratis

Anmälningsavgifterna är beräknade för att täcka kostnaderna för logi och mat under lägret. 

Det finns bara möjlighet att anmäla sig till hela lägret, inte enstaka dagar eller nätter. 

Sista betalningsdag för anmälningsavgiften är 30 april om man skickar in anmälan i mars eller april, 31 maj om man skickar in anmälan i maj och 30 juni om man skickar in anmälan i juni. Skickar du in anmälan i juli behöver du betala i samband med din anmälan. Anmälningsavgiften betalas in till Katalysator Sveriges BG 5106-4632. Märk betalningen ”Sommarläger + ditt namn” så vi kan koppla ihop anmälan och betalning. Anmälan håller öppen så länge det finns platser kvar, men vänta inte med att anmäla dig, det är först till kvarn som gäller på de olika boendealternativen. 

Arrangör för lägret är Katalysator Sverige. Om du har frågor inför lägret eller vill erbjuda dig att hjälpa till med något särskilt kan du höra av dig till sommarlager.katalysator@gmail.com Anmälan till lägret hittar du här

Lämna ett svar