Träningshelg i Uppsala 31 mars – 2 april

Vill du göra lärjungar till Jesus? Skulle du vilja få se Guds rike spridas i Sverige långt utanför kyrkornas väggar? Vill du göra lärjungar som gör lärjungar och vara en del av en framväxande gräsrotsrörelse av enkla, missionella församlingar? Då tror vi att den här träningshelgen i Uppsala är för dig! Helgen kommer att vara ett tillfälle då man får utrustas praktiskt för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i människors hem eller på andra platser.

Målet med träningshelgen är att deltagarna ska:

  • Smittas av visionen för multiplikation av lärjungar och enkla församlingar.
  • Identifiera sitt eget sociala sammanhang och till vilka människor man är sänd.
  • Tränas i att dela sin berättelse och de goda nyheterna om Jesus och hans rike.
  • Lära sig att göra lärjungar genom upptäckande bibelläsning (UBL).
  • Få en grundläggande förståelse för hur enkla församlingar grundas och fungerar.
  • Omsätta helgens innehåll i praktisk handling och i sin tur träna andra.

Talarna kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter men det bli också gott om tid för gemensamt bibelupptäckande, praktiska övningar, samtal, frågor och svar.

När?
Start: Fredagen den 31 mars kl 18
Slut: Söndagen den 2 april kl 16

Som deltagare förväntas man vara med under hela helgen. Vi kan av flera anledningar inte erbjuda plats om man bara har möjlighet att delta under delar av helgen.

Plats?

Mikaelkyrkan, Skolgatan 26, Uppsala

(gång avstånd från Uppsala Centralstation)

Boende?

Alla deltagare ordnar själva med boende.

Mat?

Enkelt fika ingår i avgiften för helgen. Övriga måltider står deltagarna för själva. Det kommer att finnas tid att äta lunch och middag på lördagen samt lunch på söndagen på restaurang.

Pris?

Deltagaravgiften är mellan 200 och 600 kr och man väljer själv nivå. Den som har det tight ekonomiskt eller reser långt för att vara med väljer ett lägre belopp och den som har mer uppmuntrar vi att välja ett högre belopp.

Anmälan?

Man anmäler sig genom att fylla i anmälningsformuläret nedan samt betala in deltagaravgiften på BG 5106- 4632 (Katalysator Sverige). Betalningen ska märkas med ”Uppsala träning” samt ditt namn. Sista anmälningsdag är den 22 mars. Träningshelgen har ett tak på 30 deltagare. Först till kvarn gäller. När vi nått taket kommer möjligheten att anmäla sig stängas.

Frågor?

Om du har frågor om träningshelgen får du gärna höra av dig till Charles Kridiotis (charles.kridiotis@gmail.com) eller Peter Cashin (peter.cashin@gmail.com)

Sprid gärna informationen om träningshelgen vidare.

Varmt välkommen,

Charles Kridiotis och Peter och Helena Cashin

 

Lämna ett svar