Träningshelg 25-27 augusti i Stockholm

Vill du göra lärjungar till Jesus? Skulle du vilja få se Guds rike spridas i Sverige långt utanför kyrkornas väggar? Vill du göra lärjungar som gör lärjungar och vara en del av en framväxande gräsrotsrörelse av enkla, missionella församlingar? Då tror vi att den här träningshelgen i Stockholm är för dig! Helgen kommer att vara ett tillfälle då man får utrustas praktiskt för att göra lärjungar och starta enkla församlingar i människors hem eller på andra platser.

Målet med träningshelgen är att deltagarna ska:

  • Smittas av visionen för multiplikation av lärjungar och enkla församlingar.
  • Identifiera sitt eget sociala sammanhang och till vilka människor man är sänd.
  • Tränas i att dela sin berättelse och de goda nyheterna om Jesus och hans rike.
  • Lära sig att göra lärjungar genom upptäckande bibelläsning (UBL).
  • Få en grundläggande förståelse för hur enkla församlingar grundas och fungerar.
  • Omsätta helgens innehåll i praktisk handling och i sin tur träna andra.
  • Träningshelgen kommer inkludera 3 timmars praktisk träning i helande och evangelisation på gata och torg.

Talare

Charles Kridiotis, Eric och Anissa Haney, Emilio Ghazal och Sanna Stiveus kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter men det bli också gott om tid för gemensamt bibelupptäckande, praktiska övningar, samtal, frågor och svar.

När?

Start: Fredagen den 25 aug kl 18
Slut: Söndagen den 27 aug kl 15
Som deltagare förväntas man vara med under hela helgen. Vi kan av flera anledningar inte erbjuda plats om man bara har möjlighet att delta under delar av helgen.

Plats?

Folkungakyrkan
Folkungagatan 90
Stockholm
T-bana: Medborgarplatsen, Pendeltåg: Stockholm Södra, Buss 66: Nytorgsgatan

Boende?

Alla deltagare ordnar själva med boende.

Mat?

Enkelt fika ingår i avgiften för helgen. Övriga måltider står deltagarna för själva. Det kommer att finnas tid att äta lunch och middag på lördagen samt lunch på söndagen på restaurang.

Pris?

Deltagaravgiften är mellan 300 och 600 kr och man väljer själv nivå. Den som har det tight ekonomiskt eller reser långt för att vara med väljer ett lägre belopp och den som har mer uppmuntrar vi att välja ett högre belopp.

Anmälan?

Man anmäler sig genom att fylla i anmälningsformuläret nedan samt betala in deltagaravgiften på BG 5106- 4632 (Katalysator Sverige). Betalningen ska märkas med ”Stockholm träning” samt ditt namn. Sista anmälningsdag är fredagen den 18 augusti. Träningshelgen har ett tak på 30 deltagare. Först till kvarn gäller. När vi nått taket kommer möjligheten att anmäla sig stängas.

Frågor?

Om du har frågor om träningshelgen får du gärna höra av dig till Charles Kridiotis (charles.kridiotis@gmail.com), Anissa Hanney (anissahaney@gmail.com) eller Emilio Ghazal (Emilio.ghazal@gmail.com).

Nytt: Vidare träning för deltagare som är bosatt i Stockholm
Vi kommer följa upp träningen genom att skapa en typ, ”missionell gemenskap (community)”, där alla som har gått på träningen och kan överlåta sig
träffas 4 gånger under året för återrapport, vidare träning, Q & A, profetisk bön o.s.v.
Som en del av detta erbjuder vi personlig coaching som inkluderar personlig träff med deltagare, stöd i evangelisation och enkel församlings byggandet.
Syftet är också att deltagare hjälpa varandra genom att göra punktinsatser i de förorterna där församlingar finns eller kommer finnas. Det är deltagare själva som kom igång och gör den tjänst som Gud har kallat de till. Vi utrustar genom träning, coaching och i vissa fall gör det tillsammans med deltagaren.

Sprid gärna informationen om träningshelgen vidare.
Varmt välkommen!

 

Lämna ett svar