Anmälan öppen till sommarlägret!

Nu finns det äntligen möjlighet att anmäla sig till 2023 års sommarläger för enkla församlingar! Lägret äger rum måndag 24 juli – fredag 28 juli 2023 och kommer att vara på Ralingsåsgården, som ligger utanför Aneby på småländska höglandet.

Precis som tidigare år tror vi att detta läger kommer att bli ett härligt tillfälle för gemenskap, möjlighet att söka Gud tillsammans och uppmuntra varandra i efterföljelsen av Jesus och dessutom ska vi ha riktigt roligt tillsammans.

Lägret är för alla åldrar och vi kommer att ha gemensamma morgon- och kvällssamlingar med alla men även delar när vi är uppdelade i olika åldrar. Under dagarna kommer det också finnas mycket tid för gemenskap och andra aktiviteter. Vi kommer hjälpas åt med praktiska saker som mat och städning, aktiviteter för barnen och annat innehåll i programmet. Framför allt tror vi att alla är viktiga i att få dela med sig av sina gåvor och erfarenheter. Kort sagt är detta ett läger vi gör tillsammans.

Det finns möjlighet att bo i tält/husvagn eller logi i flerbäddsrum. Kostnaden för lägret skiljer sig åt beroende på vilken boendeform man önskar. Mer info om Ralingsåsgården kan man hitta på
www.ralingsasgarden.se

Kostnad

Boende i rum/stuga
Vuxen (20+) – 1750 kr Ungdom (13-19) – 950 kr Barn (4-12) – 650 kr Barn (0-3) – Gratis

Boende i husvagn eller tält med el
1100 kr per campingplats plus avgift för varje person enligt nedan
Vuxen (20+) – 1000 kr Ungdom (13-19) – 200 kr Barn (4-12) – 200 kr Barn (0-3) – Gratis

Anmälningsavgifterna är beräknade för att täcka kostnaderna för logi och mat under lägret.

Anmälan till lägret hittar du här.

Sista dag för anmälan är 1 juli men vänta inte med att anmäla er.

Arrangör för lägret är Katalysator Sverige. Om du har frågor inför lägret eller vill hjälpa till med något särskilt kan du höra av dig till
Rebecka Everland (rebeckaeverland@gmail.com) eller
Helena Cashin (helena.cashin@gmail.com).

Lämna ett svar