SAVE THE DATE – Sommarläger För Enkla Församlingar 2023

24-28 Juli 2023 på Ralingsåsgården

Missa inte att planera in 2023 års sommarläger för enkla församlingar! Vi tror att detta läger kommer att bli ett härligt tillfälle att lära känna varandra, söka Gud tillsammans och uppmuntra varandra i efterföljelsen av Jesus. Lägret kommer, precis som i år, att vara på Ralingsåsgården som ligger utanför Aneby på Småländska höglandet 24-28 Juli 2023. Här finns plats för tält/husvagn eller logi i flerbäddsrum. Mer info om gården kan man hitta på www.ralingsasgarden.se

Lägret är för alla åldrar och vi kommer att ha gemensamma morgon- och kvällsamlingar med alla men även delar när vi är uppdelade i olika åldrar. Under dagarna kommer det också finnas mycket tid för gemenskap och andra aktiviteter. Det finns en badplats på gångavstånd där vi hoppas på fantastiskt badväder. Vi kommer hjälpas åt med praktiska saker som mat och städning, aktiviteter för barnen och annat innehåll i programmet. Framför allt tror vi att alla är viktiga i att få dela med sig av sina gåvor och erfarenheter. Kort sagt är detta ett läger vi gör tillsammans.

Vi är några stycken som håller i planeringen men för att lägret ska kunna bli av behöver vi bli fler som engagerar sig i olika delar av lägret. Vill du hjälpa till kan du kontakta Rebecka Everland (rebeckaeverland@gmail.com) eller Helena Cashin (helena.cashin@gmail.com).

Mer information om priser och hur man anmäler sig kommer snart.
Välkommen att vara med och engagera dig och bjud gärna in fler!

Arrangör: Katalysator Sverige


Ge en gåva till Katalysators arbete eller kontakta oss för mer information om hur du kan bli involverad.

Lämna ett svar